Blog

CanDo achterdeuren

Cando deuren behoren tot de meest verkochte deuren van Nederland. CanDo staat voor ‘You CanDo it’ en houdt in, dat je CanDo deuren kunt laten plaatsen door een specialist, maar je kan de deuren ook bij een bouwmarkt kunt kopen en zelf installeren. CanDo heeft een grote collectie voordeuren, binnendeuren en achterdeuren. Maar ook kan CanDo bekleding leveren voor vloeren en wanden. Achterdeuren kunnen een heel belangrijk onderdeel van het huis vormen. Vooral als je de voordeur niet zoveel gebruikt en het je bezoekers makkelijk wil maken om bijvoorbeeld via de tuin het huis binnen te laten komen. Een en ander is ook afhankelijk van de architectuur van de woning, dat het soms makkelijker is de achterdeur meer te gebruiken dan de voordeur. Achterdeuren zijn normaal gesproken voorzien van glas, maar dienen toch veilig te zijn. De collectie van CanDo bestaat uit diverse achterdeuren die we hier behandelen:

ML459
Deze deur behoort tot de budgetvriendelijke klasse. Het materiaal is onbehandeld massief vurenhout, zodat je de deur in elke gewenste kleur kunt schilderen of lakken. De deur wordt zonder glas geleverd, maar een plaat enkel isolatieglas kan je bij de bouwmarkt ervoor kopen. De borstweringshoogte is 91 centimeter en optioneel kan de deur voorzien worden van een driepuntssluiting.

ML457
Dit type is dezelfde als de ML459 maar is de borstweringshoogte 71 centimeter. De glasplaats is dus iets groter. Deze wordt overigens ook zonder glas geleverd.

ML559
Deze deur is van massief hardhout gemaakt en dus onverwoestbaar. Het glas is los leverbaar. De borstweringshoogte is 90 centimeter. Er zijn ook versies ML557 met borstweringshoogte van 70 centimeter en ML554 met een borstweringshoogte van 40 centimeter. De laatste bestaat dus bijna geheel uit glas. Optioneel kan deze deur voorzien worden van een driepuntssluiting.

ML692
De deur is van massief hardhout en heeft een borstweringshoogte van 92 centimeter. Er zit blank glas in, met 4-ruitsverdeling. Het lijkt dus alsof er vier kleine ruitjes in zitten. Van dit type bestaat ook een deur zonder de 4-ruitsverdeling. Dan zit er in de deur één grote plaat blank glas in. Ook hier kan de deur optioneel voorzien worden van een driepuntssluiting.

ML666
Deze deur is ook van massief hardhout. Er zit een lage borstweringshoogte in van 66 centimeter. Dit komt doordat deze deur blank isolatieglas heeft met een 6-ruitsverdeling. Ook hier geldt weer dat de ML666 ook een type heeft zonder de 6-ruitsverdeling maar wel voorzien van blank isolatieglas.

ML640
Dit is een deur van massief hardhout en een borstweringshoogte van 40 centimeter. Voor de rest bestaat de deur uit blank isolatieglas met een 8-ruitsverdeling. Ook deze deur heeft een type zonder de 8-ruitsverdeling. Optioneel kan er wel een roedepakket bijgeleverd worden.

ML630
Een deur van massief hardhout en een borstweringshoogte van 90 centimeter. Voorzien van blank isolatieglas met 4-ruitsverdeling. De deur is onder het glas voorzien van een fraai paneel. Ook hier weer een type verkrijgbaar zonder ruitverdeling en andere borstweringshoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *