Veiligheid

De beste werkschoenen

Voor iedereen is er wel een werkschoen, maar wat zijn nou de beste? Om u een beetje een idee te geven over welke schoenen het beste en/of de meeste populaire zijn, is er een top 5 gemaakt van verschillende merken werkschoenen.

Top 5 beste merken werkschoenen

  1. Grisport
  2. Redbrick
  3. Bickz
  4. Safety jogger
  5. Sixton

De merken hierboven zijn de beste/meest populaire werkschoenen. Naast het kijken naar wat voor merk de schoenen hebben, is het goed om te kijken welke normering uw schoenen het beste kunnen hebben. Er zijn namelijk verschillende normeringen en elk beroep heeft zijn eigen soort werkschoenen met normering nodig. De verschillende normeringen zijn: S1, S1P, S2, S3, S4 en S5.

werkschoenen
Werkschoenen zijn van groot belang. Vooral de stalen neuzen kunnen zeker van toepassing zijn wanneer je met zware producten werkt.

Nieuwe werkschoenen

Nu ook werkklompen! Werkklompen zijn gemaakt omdat er steeds meer vraag is naar luchtige werkschoenen die ook nog eens makkelijk in gebruik zijn. Het voordeel van werkklompen is dat u er zo in kunt stappen. Dit type werkschoen is goed te gebruiken tijdens het tuinieren, ze zijn namelijk licht, makkelijk aan en uit te doen, laag dus u kunt makkelijk door uw knieën buigen en de meeste zijn gemakkelijk schoon te maken. Van werkklompen zijn de populairste merken: Strovels en Sika. In de Benelux zijn de Strovels de meest verkochte werkklompen, deze klompen zijn gemaakt van hoogwaardig leder en de PU loopzool zorgt voor extra loopcomfort.

Lage en hoge werkschoenen  

Er zijn veel verschillende soorten werkschoenen. Er zijn bijvoorbeeld hoge en lage, de lage werkschoenen zijn handig als u vaak door uw knieën moet zakken bijvoorbeeld bij tuinieren. Lage schoenen schuren namelijk niet tegen uw schenen aan terwijl u bukt. Hoge werkschoenen zijn handig wanneer u op de bouw werkt, bij hoge schoenen zijn namelijk uw enkels en een klein beetje van uw kuit goed beschermd. zo hoeft u zich geen zorgen te maken als u op een plek loopt waar dingen zoals spijkers en schroeven op de grond liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *