De portaalkranen van de EKH hebben een zeer goede werking

portaalkranen EKH

Bij EKH wordt er jaarlijks een keuring uitgevoerd, onder andere ook voor de portaalkranen die regelmatig in deze branche worden gebruikt om te zorgen dat al het werk op een juiste manier zullen worden uitgevoerd. Om te zorgen dat dit allemaal op een goede manier verloopt en ook op een juiste manier wordt gebruikt wordt er aangeraden om zelf ook een oogje in het zeil te houden om te kijken dat de portaalkranen nog in een goede staat verkeren en dus ook door de jaarlijkse keuring die zal worden uitgevoerd door een keurmeester zal komen. Dat betekent dus ook dat je aan bepaalde eisen moet voldoen om hier in het volgende jaar weer mee aan de slag te mogen gaan. Dat is niet zomaar iets waar je dus door heen komt en daar moet je dan dus ook als een ondernemer heel serieus mee omgaan. Er wordt vaak een afspraak met een keurmeester een aantal dagen van tevoren gemaakt, zodat je niet meer allemaal aanpassingen kan doen net voordat deze langskomt. Het gaat dus echt om een momentopname die er zal worden gemaakt.

Veiligheid

Laat je veiligheid van jezelf, maar ook niet die van omstanders en van je medewerkers alleen maar afhangen van de keuring van de portaalkranen die door de EKH zal worden uitgevoerd, maar neem hierin ook je eigen verantwoordelijkheid. Om goed te kijken waar je allemaal op moet letten met betrekking tot een keuring kan je zelf ook al per onderdeel van je bedrijf, zoals bijvoorbeeld de portaalkranen een checklist downloaden van de website, om op die manier hier een beter beeld van te kunnen krijgen. Zo weet je waar het aan moet voldoen en kan je hier het gehele jaar goed op letten en zorgen dat dit in een goede staat zal blijven verkeren.

keuren portaalkranen
Jaarlijks de portaalkranen laten keuren

Houd het netjes

Wanneer je portaalkranen niet voldoen aan de eisen die hier door de EKH aan worden gesteld, kan het zomaar zijn dat je het werk dat je met deze kranen uitvoert niet meer mag worden gedaan en je daarnaast ook nog een boete krijgt. Dat is natuurlijk iets dat je zeker wilt voorkomen, dus is het slim om hier zelf alvast een stokje voor te gaan steken en hier beter mee om te gaan. Denk aan de veiligheid waar het allemaal om draait. Zolang je dat in je achterhoofd houdt moet het allemaal goed komen. Dat betekent zelf je materialen gaan checken en je personeel hier ook op attenderen. Zuinig zijn met je spullen, zodat je dit niet snel afschrijft en bakken met geld kwijt hoeft te zijn aan de aanschaf van vele nieuwe producten. Dit is zonde en daarbij dan ook helemaal niet nodig om de portaalkranen in een goede staat te kunnen laten verkeren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.