BlogVeiligheid

Deur gesloopt, slot moet gemaakt worden

Een slot is de eerste lijn bij het beveiligen van uw huis of kantoor. De voordeur van het gebouw is de belangrijkste ingang en wordt door iedereen als eerste gezien. Ook inbrekers weten waar de voordeur is.

Wanneer het slot van die deur niet voldoende veilig is kan een slotenmaker dat verhelpen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de veiligheid van de voordeur te verbeteren. Natuurlijk kunt u de slotenmaker vragen meer sloten aan te brengen. Hoe langer het duurt voor een inbreker binnen is, des te eerder zal hij het opgeven en ergens anders zijn vak gaan uitoefenen.

Altijd de makkelijkste toegang

Het kan natuurlijk ook zijn dat hij een makkelijkere toegang gaat zoeken, een raam bijvoorbeeld. Beveiliging gaat niet alleen over het werk dat slotenmakershoofddorp.nl doet, sloten plaatsen en vervangen. Het is belangrijker eens goed te kijken naar het gebouw als geheel.

De meeste inbrekers gaan namelijk helemaal niet naar de voordeur, het is meestal makkelijker door de achterdeur naar binnen te gaan, of door een raam aan de achterkant van het gebouw.

De slotenmaker is een veiligheidsexpert.

Een goede slotenmaker kijkt dan ook niet alleen naar de opdracht die u als klant geeft, hij zal verder gaan. De adviezen die de slotenmaker geeft zijn gebaseerd op opleiding en ervaring, soms jarenlange ervaring. Luister naar die ervaring en maak er gebruik van. Uw eigen veiligheid en die van uw gezin of van uw werk kan er beter van worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *