Donkere vloer in kleine ruimte leggen

donkere vloer in kleine ruimte leggen

Heb jij een vrij kleine kamer? Wil je graag dat deze een stuk groter oogt? Dan kun je natuurlijk allerlei oplossingen bedenken. Een daarvan is een donkere vloer in kleine ruimte leggen. Die oplossing had je misschien niet verwacht. Je ziet vaak dat mensen het heel spannend vinden om een donkere vloer te nemen. Ze zijn bang dat de ruimte dan veel te donker wordt. En zeker veel te klein. Toch is dat echt niet waar. Een donkere vloer maakt de kamer juist optisch groter.

Donkere vloer en lichte muur

Kies je in een kleine ruimte voor een donkere vloer, houd dan wel de muren licht. Dan heb je een optimaal resultaat. Welke stijlvolle donkere vloer kies jij? Als de muren licht zijn, dan wordt de blik van mensen naar boven getrokken. Het is absoluut waar dat het interieur dan een stuk groter lijkt. Het is mooi om de plinten in dezelfde kleur als de vloer te nemen. Daardoor lijkt het vloeroppervlak zelfs nog groter. Het bezoek zal de volgende keer helemaal verbaasd zijn. Ze hebben nooit geweten dat jouw woonkamer zo groot was.

stijlvolle vloer
Ben je ook op zoek naar een mooie donkere vloer?

Veel keus bij donkere vloer in kleine ruimte

Als je een donkere vloer zoekt, dan zul je zien dat er ontzettend veel keus is. Voor welk prachtige contrast ga jij? Het resultaat kan echt adembenemend mooi worden. Neem je een houten vloer? En dan in een donkere kleur? Kies dan voor meubels die iets lichter zijn. Misschien houd jij helemaal niet van witte meubels. Uiteraard is het mogelijk om ook donkere meubels te nemen. Je moet wel oppassen dat de uitstraling niet te stemmig wordt. Kies bijvoorbeeld lichtere accessoires. Of speel met de kleur van de gordijnen. Of wat dacht je van een vloerkleed in een andere kleur?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.