Een afvalcontainer huren regel je snel en gemakkelijk online

afvalcontainer huren

Afvalcontaineraanhuis.nl heeft veel partners zoals recyclingbedrijven, leveranciers van container en een internationaal georiënteerd netwerk aan handelsfirma’s in voornamelijk bouwafval, puinafval, groenafval, houtafval, plastic en ferro en non ferro houdende reststoffen. Als zelfstandige onderneming is het bedrijf al jaren een begrip in deze specifieke bedrijfstak. Ons bedrijf is gevestigd in Zwolle. We kunnen uw bedrijfsafvalstoffen inzamelen en zorgdragen voor een milieu verantwoorde verwerking van deze afvalstoffen, waarbij wordt gestreefd naar een optimaal hergebruik van de vrijkomende materialen.

Groot netwerk aan recycling partners

Reeds enkele jaren is ons bedrijf een begrip in Europa. Door onze grote klantenkring zijn wij in staat om direct in te spelen op de markt. Uiteraard zijn wij ook constant bezig met het verbeteren van ons netwerk zodat wij u, als klant, zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze partners beschikken over alle benodigde vergunningen en certificaten voor het inzamelen, opslaan en verwerken van ferro (ijzer) en non-ferro (aluminium, koper, zink, messing, rvs, lood etc.) metalen. Om het inzamelen van metalen bij uw organisatie te starten, hoeft u slechts één telefoontje te plegen. Wij nemen uw complete zorgen uit handen door het hele proces, van het plaatsen van de benodigde container, tot het recyclen van de metalen. Is uw container vol? Ook dan is één telefoontje weer voldoende om de volle container te vervangen door een nieuwe.

Stapel afvalcontainers
Beschikbare afvalcontainers

Containerplaatsing

Bij afvalcontaineraanhuis.nl is het mogelijk een afvalcontainer op locatie te bestellen. Onze partners regelen het transport en levert containers variërend van ½ m³ tot en met 40³ die bij u op locatie geplaatst wordt zodat u tijdens uw werkzaamheden uw metalen snel en efficiënt kunt afvoeren. In de tabel hieronder kun je verschillende soorten en maten afvalcontainers bekijken en direct de afmetingen vergelijken.

 

Soort: Inhoud kuub: Afmetingen:
3 kuub afzetbak 3 m3 container 2400*1800*1000mm
6 kuub afzetbak 6 m3 container 3700*1800*1000mm
9 kuub afzetbak 9 m3 container 3700*1800*1500mm
15 kuub afzetbak 15 m3 container 6000*2300*1000mm
20 kuub afzetbak 20 m3 container 6000*2300*1500mm
30 kuub afzetbak 30 m3 container 7000*2300*2000mm
40 kuub afzetbak 40 m3 container 7000*2450*2300mm

 

Sorteren van bedrijfsafval

De volle container wordt door ons gesorteerd op soorten en kwaliteit van de metalen. Daarna wordt het verwerkt tot halffabricaten voor de metaalindustrie. Goed voor het milieu, en uw organisatie. Ook zijn er metalen die niet heel erg bekend zijn zoals kobalt, nikkel, titaan, chroom, en meer. Onze partners zijn gespecialiseerd in deze minder bekende metalen. Bent u in het bezit van één van deze metalen, en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op, en wij informeren u graag over de mogelijkheden. We kunnen onder andere de volgende diensten leveren:

  • Containerplaatsing
  • Kabelrecycling
  • Import & Export van recyclebare materialen
  • Speciale metalen
  • Elektronica recycling
  • IJzer-recycling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *