Een minimalistische uitstraling, ook als je stiekem veel spullen hebt!

verhuizen met aanhangwagen

Na je renovatie wil je natuurlijk alles zo mooi en nieuw mogelijk houden. Als je veel spullen hebt is dat misschien wat lastiger, maar zeker niet onmogelijk!

Na een renovatie, is het tijd om de ruimte mooi aan te kleden. Je wil eigenlijk nieuwe leuke spullen halen om het mooi in te richten, maar stiekem heb je al best wel veel. Wat nu, waar laat je alles? Niet iedereen heeft een opslag, kelder of zolder waar je alles kunt bewaren. We moeten een beetje creatief aan de slag.

 

Sorry Marco Borsato, afscheid nemen bestaat wel.

Onder het mom van “alle begin is moeilijk”, beginnen we met kijken of er echt niet spullen weg kunnen.  Een goede vuistregel is om na te gaan wanneer je het item voor het laatst hebt gebruikt of gezien. Langer dan een jaar geleden? Tijd om afscheid te nemen. Een andere tip is om de dingen te bewaren die op dit moment bij je passen. Vaak verzinnen we smoesjes zodat we geen spullen hoeven weg te doen: “Ik kan het niet naar de kringloop brengen, mijn achterbak is te klein en ik wil niet drie keer op en neer”. Begrijpelijk, maar een gemakkelijke oplossing is natuurlijk een aanhanger huren!

veel spullen verhuizen
Ga jij binnenkort verhuizen?

Wie niet weg is, is gezien!

Het klinkt misschien gek, maar er zit een wijsheid in het spelen van verstoppertje. Veel meubelen zien er erg strak uit, maar hebben een opbergruimte die je niet op het eerste gezicht ziet. Dat is natuurlijk hartstikke handig. Zo heb je bijvoorbeeld een salontafel en opbergkist in één.

Tips om de kosten te drukken.

Nieuwe meubelen kopen kan natuurlijk prijzig zijn. Een eerste tip is om te kijken op websites die tweedehands spullen aanbieden. Soms kun je best wel eens gelijk hebben! Een tweede optie is om te kijken of je het misschien zelf kunt maken. Wanneer je een strak design wilt, hoeft dat helemaal niet ingewikkeld te zijn. Als je er voor kiest om toch meubelen te bestellen, raden we je aan om deze zelf op te halen. Vaak kunnen de kosten van de bezorging hoog oplopen en ben je goedkoper uit om het zelf even op te halen.  Ons advies is dan een aanhangwagen huren. Zo behoud je zelf de regie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *