Verbouwingen

Gereedschap webwinkel met kennis in huis!

Het juiste gereedschap is belangrijk wanneer u vaak klust als professional, maar ook als incidentele klusser. Als het om gereedschap gaat kunt u vaak terecht bij verhuurbedrijven als Boels. Maar wist u dat het vaak goedkoper is op de langer termijn op een machine aan te schaffen? Vaak geldt dat bij een paar keer gebruiken een aanschaf al uit kan. Wilt u gereedschap aanschaffen, dan is de volgende vraag meestal; waar kan ik dit het beste doen? Wij hebben voor u een aanbeveling!

Advies over gereedschap

Bent u van plan een klus uit te voeren waarbij u nieuwegereedschap nodig heeft, dan wilt u vaak advies over de juiste koop. Advies is niet meer de normaalste zaak van de wereld, vooral niet als het om online winkels gaat. Wilt u een website vinden waar u, voor een goede prijs gereedschap kan kopen én advies kunt inwinnen, dan bent u waarschijnlijk lang aan het zoeken. Wij zijn op de volgende website gekomen, waar we ten eerste vriendelijk werden geholpen en daarnaast ook het idee hadden dat de klantenservice echt kennis had over de producten. Wel zo fijn indien u nog niet zeker weet welke machine nou het meest geschikt voor u is. We lezen diezelfde feedback over de website ook terug bij hun reviews.

gereedschap
Wil je meer informatie over gereedschap? Online kan je een hoop tips vinden.

THS Tools

Op de website van THS lezen we terug “Bij ons staat goed advies en optimale dienstverlening voorop!”. Bedrijven kunnen dit wel beweren, maar het is fijn dat we dit teruglezen ook teruglezen in de reviews op bijvoorbeeld de Feedback Company. Verder wordt door het bekijken van de website duidelijk dat het een vrij oud familiebedrijf is dat al meer dan 30 jaar actief is. Ze hebben een eigen werkplaats, wel zo handig als er later nog iets gebeurt en je snel garantie wilt of weer op weg geholpen wilt worden voor de volgende klus. Verder ligt hun specialiteit in diamanttechniek, hierbij gaat het zowel om zagen als boren met diamant. Voor zover wij de prijzen vergelijken met andere aanbieders, zijn ze ook nog eens goedkoper of zitten ze op dezelfde prijs. Kortom, een interessante website voor de klusser en professional naar ons idee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *