Verbouwingen

Geurhinder bestrijden in huis en buitenshuis

eukenkastje renoveren door lekkage

Een sterke, penetrante geur in huis of in kantoor is vervelend. Het is moeilijk te negeren en blijft overheersen. Meer zelfs, geurhinder verandert de manier waarop we een locatie ervaren. En die verandering is niet positief. Een overheersende vieze geur doet namelijk niet bepaald denken aan een al te hygiënische locatie. Integendeel. En dat is niet wenselijk wanneer u bezoek of klanten ontvangt. Geurhinder brengt onaangename gevolgen teweeg, snel aanpakken dus!

Geurhinder als aanleiding voor rioolrenovatie

Wanneer het niet meer helpt om ontstopper in het afvoerputje te gieten, ligt de oorzaak van de geur waarschijnlijk dieper. Voor elk probleem bestaat gelukkig een oplossing. Er zijn professionele spelers in te schakelen om dat werk op te knappen. Ze gaan na waar lekken zitten, of net de verstoppingen worden veroorzaakt. Een grondige rioolrenovatie, ook om asbesten riolen te vervangen door niet-kankerverwekkende buizen bestaan geschikte spelers.

Renovatie sanitair en keuken

De aanleiding voor een keukenrenovatie in Utrecht of elders in Nederland kan een vervelende lekkage zijn. Een verduurde afvoerbuis knapte en beschadigde bijvoorbeeld de binnenkant van enkele keukenkastjes. Het binnenwerk van keukenkasten is niet bestemd tegen water en gaat al snel schimmelen. Vaak wordt dat te laat opgemerkt, waardoor het keukenmeubilair toe is aan renovatie. In dat geval zijn de werkbladen en keukenkasten vaak gespaard gebleven, waardoor enkel een renovatie volstaat.

renovatie keukenkastjes
Moeten uw keukenkastjes gerenoveerd worden?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *