Interieur

Industriële deuren zijn immens populair

Steeds vaker zie je het terug in woningen. Men kiest voor een industriële look en met industriële deuren creëer je een perfecte afwerking van deze fraaie stijl. De laatste jaren is de vraag naar industriële deuren flink gestegen en dat komt vooral omdat de deuren een uniek alternatief aanbieden. Meeste binnendeuren zijn erg simpel en saai, de industriële binnendeur is dit niet. Je kunt de industriële deur kiezen met verschillende glasverdelingen en op verschillende hoogtes en breedtes. Industriële deuren zijn in de regel van staal, maar je kunt tegenwoordig ook kiezen voor een goedkoper alternatief! Wij leggen je hier graag wat meer over uit.

Industriële deuren van hout

Het is nu ook mogelijk om industriële deuren van hout te bestellen. Deze deuren zijn compleet zwart gegrond en hebben een staal look uitstraling. Een industriële houten deur is ideaal omdat deze veel (!) goedkoper zijn dan stalen deuren, maar nog steeds een vrijwel identieke industriële uitstraling hebben. Een ander alternatief is zwarte aluminium binnendeuren. Wanneer je liever een metalen dan houten binnendeur wilt hebben, is dit de perfecte oplossing. De aluminium binnendeuren zijn ook verkrijgbaar in een industriële uitstraling, maar zijn ongeveer de helft goedkoper. Het verschil kun je niet spotten en wij raden je dan ook zeker aan om deze te overwegen. Nu je wat meer weet over de alternatieven, wil je natuurlijk ook weten waar je deze deuren kunt gaan bestellen!

Topkwaliteit deuren tegen de scherpste prijzen

Wanneer je zoekt naar aluminium of houten industriële deur, raden we je aan om te kiezen voor een zwarte binnendeur bij Deuren33.nl. Zij bieden een ruim aanbod van alternatieven voor stalen industriële deuren aan. De zwarte houten deuren zijn leverbaar in allerlei modellen en zijn meteen online samen te stellen. Je kunt kiezen uit meer dan 25 verschillende stijlen zwarte houten deuren. De aluminium binnendeuren zijn leverbaar in 2 stijlen. Doorloop online de stappen en bestel eenvoudig via de webwinkel. Voor iedereen is er een geschikte deur te vinden. Met de laagste prijsgarantie en garanties van 10-12 jaar, weet je zeker dat je de juiste deuren in huis haalt. De collectie is online te bekijken, maar je kunt ook een greep uit het assortiment in het echt zien in de showroom te Venlo. Daar adviseren en informeren de werknemers je graag en stellen ze een offerte op maat voor je op. Bekijk nu alvast de complete collectie online en overweeg welke jij binnenkort gaat toepassen in jouw woning. Collectie zwarte deuren van Deuren33 >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *