Tuinen

Je droomtuin: zo realiseer je dat!

mooie tuin

Een mooie tuin is ontzettende luxe om te hebben! Op die manier geniet je van de buitenlucht en heb je een extra stuk woning. Je woongenot neemt toe en de waarde van je woning verhoog je ook nog eens met tuin-make over! Ben jij benieuwd hoe jij je droomtuin realiseert? Lees dan verder…

 

Verlengstuk van je woonkamer

Door het nemen van een veranda krijg je een soort verlengstuk van je woonkamer. Met een terrasverwarmer kun je er ook met koude temperatuur van genieten. Is het warm? Dan is dit juist de ideale schaduwplek! Creëer hier een lekkere zithoek en voortaan ben je hier niet weg te slaan!

 

Richt je tuinhuis goed in!

Je tuinhuis is een ideale plek om alle rommel netjes in op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan tuingereedschap netjes aan hakjes op te hangen. Maar je kan ook verder denken dan dat! Je kan een tuinhuis ook als extra woonruimte gebruiken, door hier een leuk plekje te creëren voor de kids om te spelen of maak een bar waar je met vrienden kan borrelen!

droomtuin
Hoe ziet jouw droomtuin eruit?

Maak je eigen spa

Ben jij een echt spa mens en geniet je hier ontzettend van? Dan is het zeker waardevol om je geld in een spa en sauna te investeren! Zo kan jij lekker zen worden in eigen huis. Of wordt lekker fit door alle baantjes die jij voortaan gaan trekken. Een sauna is ook een goed voor je spieren en je bloedsomloop. Daarnaast zullen de kids of logee het genieten vinden!

 

Stijl je tuin!

De juiste tuinmeubels in je tuin zullen zorgen voor sfeer. Zorg dat je stijl van je tuin klopt! Denk bijvoorbeeld aan een tuinomheining en tegels, en pas hier je tuinmeubelen, zoals een loungebank en een eettafel hier op aan! Wat groen mag ook absoluut niet in je tuin ontbreken, aangezien dit juist een plek is van de natuur! Plant daarom bijvoorbeeld een mooie appelboom, een bloesem of een prachtige rozenstruik. Ook kan je voor planten gaan die meer een tropische sfeer geven zoals bamboo. Denk ook aan planten die het hele jaar mooi staan! Daarnaast is verlichting in je tuin is essentieel voor de juiste uitstraling! Stijl vervolgens je droomtuin af met decoratie, denk bijvoorbeeld aan kussentjes en een mooi een beeldhouwwerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *