Veiligheid

Je gerenoveerde huis beveiligen

alarm huis

Je hebt net je huis helemaal gerenoveerd of verbouwd. Goed gedaan, je hebt het zwaarste werk erop zitten. Waar je nu alleen nog voor moet zorgen is dat je huis goed beveiligd is zodat er niet zomaar bij je ingebroken kan worden. Je hebt immers alles modern gemaakt in je huis, dus dan wil je niet dat er zomaar iemand binnen kan komen. Maar dan kom je voor een groot raadsel te staan. Hoe moet het huis beveiligd worden? Wat is er allemaal voor nodig? In dit blog wordt alles behandeld, dus geen nood. Na het lezen kan jij je huis perfect beveiligen tegen inbraak!

 

Een alarmsysteem

De makkelijkste manier is om een alarmsysteem te nemen. Je huis wordt 24 uur per dag goed beveiligd en het past zich aan jouw leefsituatie aan. Daarnaast heeft bijna elk bedrijf tegenwoordig dat als het alarm afgaat, zij jou een berichtje sturen en bellen, om te kijken of alles in orde is en of het niet per ongeluk af ging. Hierdoor word je goed op de hoogte gehouden en weet je snel waar je aan toe bent. Daarnaast is het voordeel dat als je het vergeet aan te zetten, je het vaak op afstand alsnog aan kan zetten door middel van een app of via het internet. Alarmsystemen vandaag de dag zijn ontzettend makkelijk om te gebruiken. Helaas zit er echter ook een staartje aan. Net zoals bijna alles wat te gemakkelijk voor je gemaakt wordt vandaag de dag, is het duur. De gemakkelijkste optie is bijna altijd de duurste optie. Mocht je dit geld niet hieraan willen besteden, heb ik gelukkig ook nog een andere oplossing voor je.

alarmsysteem
Heb jij al een alarmsysteem?

Vervang je sloten

Wat je in veel huizen vandaag de dag ziet, is dat er gebruik wordt gemaakt van tweepuntsloten, terwijl het velen malen beter is om driepuntsloten te nemen. Met driepuntsloten is het namelijk vele malen moeilijker om het slot open te breken voor een inbreker, wat betekent dat ze er meer tijd voor nodig hebben en hoe meer tijd ze nodig hebben, hoe groter de kans is dat ze betrapt worden. Een slot kan je helaas niet zelf vervangen, hier heb je wel een slotenmaker voor nodig. Door heel Nederland is tegenwoordig makkelijk een slotenmaker te vinden, dus je hoeft niet ver te zoeken. Daarnaast is dit velen malen goedkoper dan een heel alarmsysteem te installeren waarbij je vaak ook nog een contract aan moet gaan met een bedrijf en je dus maandelijks geld kwijt bent. Hierbij hoef je maar 1 keer je sloten te laten vervangen en ben je er daarna klaar mee. Hopelijk kan je wat met de tips en heb jij binnenkort een goed beveiligd huis!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *