Kiezen voor een tegel op maat

kiezen voor tegels in de tuin

Als geen ander begrijpen wij van Tegelmegashop heel goed dat er heel wat aandacht gestoken kan worden in het uitkiezen van een goede tegel. Waar de tegel komt te liggen is natuurlijk hier ook van op invloed. En dan volgt nog de vraag wat de volgorde is waarin u werkt. Pakt u de volledige ruimte aan? Veranderd u ook het interieur? Belangrijk is namelijk wel dat de tegels op het interieur van de ruimte aansluiten, dus zorgt u er dan voor dat de tegels hierop aansluiten, of juist andersom? Allemaal belangrijke vragen, maar uiteindelijk draait het er ook om wat u zelf mooi vindt. Daarom hebben we bij een uitgebreide collectie waar u uit kunt kiezen tussen verschillende soorten als wandtegels en vloertegels, maar ook diverse materialen als keramiek, natuursteen of keramisch parket. U kunt er werkelijk alle kanten mee op. Waag een kijkje door de tegels van tegelmegashop.nl en laat u inspireren!

kiezen voor tegels
kiezen voor tegels

De cruciale keuze tussen keramiek en natuursteen

Belangrijk is om van te voren goed het onderscheid te maken tussen de twee voornaamste materialen waar in de tegel geleverd kan worden. Dat zijn namelijk keramiek en natuursteen. Hier begint het zogeheten oriëntatieproces. Als u bijvoorbeeld kiest voor natuursteen, dan kiest u voor een unieke tegel waarbij er geen twee tegels hetzelfde zijn. Dat geeft de garantie dat de ruimte waar deze tegels komen te liggen een exclusieve uitstraling krijgen die nergens anders terug te vinden is. Of u nu zoekt naar travertin, leisteen, marmer, graniet of hardsteen; Tegelmegashop heeft het allemaal en kan u er ook van A tot Z mee helpen. Dan is er ook nog keramiek. Gunstiger qua prijs en ook onderhoudsvriendelijker, omdat het geen vuil of vocht vast houdt. Dat scheelt weer schoonmaakwerk. Neemt niet weg dat ook keramiek tegels er prachtig uit zien en bijvoorbeeld ook te krijgen zijn in bijvoorbeeld natuursteen- of industriële look.

Upgrade uw tuin met terrastegels van Tegelmegashop!

En als u toch aan het kijken bent voor nieuwe tegels, vergeet dan ook zeker niet uw tuin. Niet is zo mooi als u bijvoorbeeld hele mooie natuursteen vloertegels in uw woonkamer en keuken heeft liggen, om dit vervolgens ook door te trekken naar uw terras. Let er echter wel op dat het ook daar weer allemaal goed op elkaar dient aan te sluiten, zowel de tuin als de tuinmeubels. Uiteraard spelen uw persoonlijke wensen hierin ook een cruciale rol. Als u bijvoorbeeld een kleurrijke en romantische tuin heeft, dan zijn strakke en moderne tegels niet echt op hun plaats. Of misschien juist wel! Bekijk het aanbod terrastegels online bij Tegelmegashop of laat u adviseren en inspireren door één van onze deskundige medewerkers. U kunt ook alles in het echt bekijken in de ruime showroom in Roermond, gelegen nabij het Retail park. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *