Verhuizen

Koelkast verhuizen met een verhuisbedrijf

Geplaatst

Als u gaat verhuizen naar Haarlem of rondom Haarlem moeten er soms ook lastige apparaten verhuisd worden. Zoals bijvoorbeeld een koelkast. Koelkast is lastig te verhuizen omdat er bepaalde technieken nodig zijn om de koelkast te kunnen verhuizen. Dit zorgt ervoor dat er vaak een verhuisbedrijf ingeschakeld moet worden om de koelkast te verhuizen.

Koelkast verhuizen

Het koelkast verhuizen vereist speciale handelingen. Zó moet van tevoren de koelkast goed schoongemaakt worden. Ook moet voor de verhuizing de koelkast een dag van tevoren uitgezet worden en het eten eruit gehaald worden. De koelkast moet namelijk ontdooien voordat hij verhuisd wordt. Sommige vriezers of koelkasten hebben een bepaalde afvoer wat ervoor zorgt dat het smeltwater afgevoerd wordt. Als dit niet aanwezig is kan er ook een emmertje of een bakje bij de koelkast gezet worden. Als de vriezer of koelkast ontdooid is kan je de koelkast schoonmaken. Het schoonmaken maakt niet uit waar dit mee gebeurd.

Als de koelkast is schoongemaakt kan de koelkast verhuisd worden. De plankjes en lades moeten losgemaakt worden. De meeste lades en plankjes zijn van glas en zijn hierdoor extra breekbaar en kwetsbaar voor verhuizingen of bewegingen. Je kunt de lades ook met tape vastzetten waardoor de kans dat ze eruit vallen nihil is.

De deur van de koelkast moet ook gesloten worden. Dit kan met een spanband. De koelkast deur gaat normaal snel open, maar een spanband voorkomt dit doordat deze band strakgespannen is om heel de koelkast.

Het beste voor de koelkast is om deze staand te vervoeren. Als de koelkast liggend wordt vervoerd is er een kans dat het koelmiddel schuimen. Dit kan problemen opleveren voor na de verhuizing. Als de koelkast dan weer op de nieuwe plek staat en aangezet wordt kan dit problemen opleveren. Het kan soms ook zijn dat de koelkast kapot gaat. Als er geen andere optie is en de koelkast moet toch liggend vervoerd worden, laat de koelkast dan 12 uur staan voordat deze wordt aangezet.

Koelkast
Een koelkast verhuizen kan een zeer zware klus zijn. Besteed dit uit aan specialisten.

Verhuizers Haarlem

In Haarlem zijn een aantal verhuisbedrijven die zich bezighouden met het verhuizen van moeilijke objecten. Zij weten hoe ze een koelkast makkelijk moeten verhuizen en doen dit professioneel. Ze leveren de beste verhuisservice van Haarlem en zorgen dat de koelkast veilig aankomt in de nieuwe woning.

Bij verhuisbedrijf Haarlem hebben ze ook de juiste verhuismaterialen die de koelkast makkelijk kunnen vervoeren. Dit zorgt voor meer vertrouwen en meer rust. Een koelkast tillen is namelijk niet zomaar gedaan. Bij het verhuisbedrijf hebben ze hulpmiddelen zoals een steekwagen of een trapsteekwagen. Hiermee kun je de koelkast makkelijk van de trap rijden. Dit gebeurt meestal als mensen in een appartement wonen of in een flat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *