BlogUitgelichtVerbouwingen

Koopwoningen renoveren

Uw koopwoning renoveren dmv deal

Afgelopen jaar is er een deal geweest waarmee koopwoningen konden worden gerenoveerd tegen het bedrag dat huiseigenaren hadden bespaard op hun energie kosten. Ruim een half miljoen koopwoningen zijn hierdoor gerenoveerd. Deze deal is nu afgerond, maar wellicht dat dit vaker aan bod gaat komen.

Betrokkenen

Meer dan 175 partijen zijn betrokken bij de deal met betrekking tot het renoveren van koopwoningen. Deze deal is mede in het leven geroepen om mensen bewuster met energie om te laten gaan. En omdat ook het aardgas langzamerhand op raakt.

Energiebesparende woning

Veel oude rijtjeswoningen zijn niet energiezuinig. In der tijd werd daar veel minder rekening mee gehouden dan nu. Huizen waren niet energiezuinig waardoor er vele energie werd verspild. Door middel van deze ludieke actie werd hier actie in ondernomen. De maatregelen die zijn getroffen zijn zeer divers. Binnenkort komen er kant-en-klare renovatiepakketten in de winkel. Hiermee kunnen mensen zelf aan de slag met het energiezuinig maken van hun woning.

Hogere waarde huis

Door de renovatie van de woningen zijn de huizen ook in waarde gestegen. De woningen zijn weer vernieuwd en tegenwoordig wordt er meer waarde gehecht aan energie zuinige huizen. Het kost misschien een kleine investering om dit aan uw huis te verbeteren, maar het zal uiteindelijk ook weer waarde opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *