Laat een glaszetter kijken naar jouw invalide ruit


Is er bij jou in huis een barst, schrammen op een ruit of een kapotte ruit te vinden? En wil je deze ruit zo snel mogelijk van nieuw glas voorzien. Dit is iets voor eenĀ spoed glaszetter. De glaszetter zal de ruit opmeten en met jou de opties voor nieuw glas doornemen. Misschien dat je een bepaald type ruit of glas zoekt, maak dit de glaszetter kenbaar en dan kan hij kijken of hij deze, en binnen welke tijdspanne, geleverd kan krijgen alvorens deze bij jou te zetten. Glaszetters zijn bedreven in het zetten van glas met behulp van de daarvoor benodigde instrumenten en vaste handen.

Neem contact op met de beste glaszetters uit de regio via het internet
Op het internet kun je zoeken naar glaszetters bij jou in de buurt die wel in zijn voor een spoedklus. Neem contact met ze op via telefoon of per mail of bekijk de site eens. Bevalt het je wat je ziet dan kun je een afspraak maken en dan komen ze op bezoek ter inspectie van het gebarsten glas. Zo niet, dan kun je nog altijd op het internet rondkijken voor alternatieve glaszetters die misschien niet bij jou om de hoek wonen maar tegen een voordelig tarief jouw glas komen vervangen.

Laat de klus zo snel mogelijk klaren door een glaszetter
Maak duidelijke afspraken met de glaszetter voordat je hem aan het werk zet. Bespreek de kosten, ook van het glas en laat een kostenplaatje maken. Bespreek de duur van de reparatie, de levering van het glas en de tijdspanne waarbinnen jij graag zou willen dat de klus geklaard zou zijn. Want het is natuurlijk vervelend als het in winterdagen of tijdens stormen voortdurend tocht op een plek waar je veel zit of waar geregeld mensen langskomen. Met nieuw glas sla je geen scheve blik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.