Interieur

Mooi kantoor motiveert de werkhouding

inrichting kantoor

Mensen die op kantoor werken bij een bedrijf dromen er natuurlijk van om ooit een keer te werken bij een prachtig kantoorpand aan de Herengracht. Sterker nog, misschien wel een eigen kantoorpand te hebben langs de grachten van Amsterdam. Amsterdam zelf is voor veel bedrijven, maar ook mensen, natuurlijk een droomlocatie om een kantoorruimte te hebben. Jij wilt uiteraard kosten wat het kost een uniek kantoorpand om dagelijks je werkzaamheden te verrichten.

Nog een paar dagen en dan kunnen we genieten van de feestdagen. De dagen waarop je lekker thuis zit bij je vrienden of familie. Om naar die gezelligheid toe te werken, moet je kantoor misschien een kleine ‘make-over’ krijgen. Wout Monseur houdt zich al jaren bezig met projectinrichting van onder andere kantoren. Zij zijn zeer geschikt om het een en ander aan te passen in je kantoor.

Om  te zorgen voor een spranklende kantoorinrichting is een goede basis belangrijk. Als de basis goed is, kan je daaromheen de sfeer van het kantoor opbeuren, want als de basis niet goed is moet heeft het ook geen zin om het leuk te maken. Wat is dan de basis van een kantoor? Nou, je moet bijvoorbeeld comfortabel kunnen zitten en alles geordend kunnen opbergen. Ik heb het over de stoelen, bureaus, kasten. Handig is om bij aanschaf van deze spullen op de kwaliteit te letten. Het moet immers lang meegaan.

 

uniek kantoorpand
Werkt jouw kantoor motiverend?

Als je een goeie basis in de kantoorinrichting hebt gecreëerd, kan je vervolgens overgaan op de details. Je kan dan kiezen om voor de accessoires achromatische kleuren te gebruiken om het strak te houden. Maar sommige mensen vinden kleurrijke accessoires leuker. Dit geeft namelijk meer een huiskamersfeer. Je kan dan dus foto’s ophangen, vloerkleed neerleggen of plantjes erbij zetten. Als je voor het laatste kiest dan houd je echt van een levendige werkomgeving. Hou je meer van een strakke uitstraling en ben je sneller afgeleid, dan kan je beter voor achromatische kleuren gaan en niet teveel spullen ophangen of neerzetten.

Als je het dan nog een niveau omhoog wilt brengen, dan kan je meegaan met de seizoenen. Als dit teveel tijd en moeite kost, doe dan alleen de zomer en winter. Natuurlijk kan je ook de focus leggen op de feestdagen. Kerst komt er bijna aan, dus een kerstboom met lichtjes en kerstballen is zeker niet ongepast. Hoe je het inricht is volledig aan jezelf. Hoe leuker jij het vindt, hoe beter jij gaat presteren. Succes met het inrichten van je kantoor en fijne feestdagen toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *