Verbouwingen

Nieuwe schoorsteen op uw huis?

schoorsteenkap

U heeft uw huis volledig laten renoveren, maar u mist nog wat. Wat denkt u van een prachtige prefab schoorsteen inclusief kap voor op uw woning? Schoorsteenkap.nl levert topkwaliteit als het gaat om een schoorsteen inclusief kap voor op uw woning. Dit geeft uw woning een prachtige en complete uitstraling. Zeker als u uw gehele woning heeft gerenoveerd is een nieuwe schoorsteen(kap) zeker een must.

Waarom een schoorsteenkap?

Het laten plaatsen van een sierlijke schoorsteenkap op uw schoorsteen heeft meerdere voordelen. Zo voorkomt u met een schoorsteenkap dat er vogels uw huis binnenkomen via het rookkanaal. Vogels zijn vaak op zoek naar warmte en deze kunnen ze vaak vinden nabij of in een schoorsteen. Met een kap op uw schoorsteen voorkomt u dit. Ook is het zeer aan te raden dat u een kap met vonkenvanger op uw schoorsteen plaatst als u in het bezit bent van een rieten dak. Met een kap voorkomt u dat er hete asdeeltjes uit de schoorsteen komen, die in aanraking kunnen komen met uw rieten dak. Komen deze asdeeltjes op uw rieten dak terecht, is de kans op brand enorm groot.

Tenslotte kan een schoorsteenkap er voor zorgen dat de trek en stabilisatie van het rookkanaal verbeterd worden. Ook voorkomt een schoorsteenkap het inslaan van de meeste regen en wind. Dit is niet alleen beter voor het rookkanaal, maar ook voor het behoud van uw schoorsteen. Door het inwateren en mogelijk kapotvriezen van steen te voorkomen heeft u ongetwijfeld meer plezier van uw schoorsteen.

sierlijke schoorsteenkap
Beschikt uw woning al over schoorsteenkap?

Schoorsteenkap.nl is dé specialist

Waarom een schoorsteenkap bestellen bij Schoorsteenkap.nl? Al onze producten worden in onze eigen fabriek gemaakt waardoor er altijd kwaliteitsbewaking is door al onze werknemers. Binnen ons bedrijf is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit! Wij helpen en ontzorgen onze klanten volledig bij het kiezen en plaatsen van een schoorsteenkap op maat. Door onze ruim 40 jaar ervaring weten we precies wat we doen, en wat de struikelblokken zijn bij het aanschaffen van een schoorsteenkap. Al onze kappen worden uit hoogwaardig RVS gemaakt, voor een scherpe prijs. Bij ons krijgt u ook nog eens 20 jaar garantie op uw RVS schoorsteenkap. Mocht u ook een windwijzer of een ornament toevoegen aan uw schoorsteenkap? Bij ons is het allemaal mogelijk!

Werkwijze van het maken en plaatsen van een schoorsteenkap

De werkwijze waarmee we werken is zeer eenvoudig. U heeft een wens, en binnen 5 stappen wordt deze wens werkelijkheid. Lees hieronder hoe dit proces verloopt:

U heeft ergens op internet of van een bekende gehoord van het bestaan van schoorsteenkappen. U bent overtuigd van de voordelen die de schoorsteenkap met zich meebrengt en wilt graag een mooie kap op uw huis laten plaatsen. Vervolgens laat u uw gegevens en maten van de schoorsteen bij ons achter. Wij verwerken dit en bekijken wat de mogelijkheden voor uw kap zijn. Wij nemen na uitvoerig onderzoek contact met u op om de maten na te komen meten. We komen graag in contact met onze klanten. Wellicht dat we u nog tips kunnen geven over uw schoorsteen of schoorsteenkap. Wij nemen alle vergaarde informatie mee en produceren de schoorsteenkap op maat in onze fabriek. Onze medewerkers zetten zich voor de volledige 100% in om uw schoorsteenkap tip-top in orde te maken. Als laatste stap leveren we de schoorsteenkap, of u haalt deze op bij onze fabriek in Kootwijkerbroek. Indien gewenst kunnen we de schoorsteenkap ook voor u plaatsen. Hierdoor ontzorgen we u volledig!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *