Schuifdeuren

Als je graag een schuifdeur wil, zijn er talloze mogelijkheden.In deze tekst geven we je informatie over schuifdeuren of eventuele schuifdeursystemen.

Schuifdeuren

In de wereld van de schuifdeuren wordt er vooral gewerkt met drie soorten schuifdeuren en schuifdeursystemen. Het meest voorkomende is de ‘gewone’ schuifdeur. Deze deur op rail wordt vooral gebruikt voor doorgangen naar een tuin. Deze is zeer gemakkelijk te gebruiken door een handgreep.

Hef-schuifdeur

De hef-schuifdeur is enorm goed te vergelijken met de bovenstaande schuifdeur. Het grote verschil is dat het deze niet bediend wordt met een handgreep maar met een hefboomsysteem. Het aanzienlijke voordeel is dat het lastig is voor inbrekers om binnen te komen.

Ingewerkte schuifdeur

De derde optie die vaak voorkomt is de de ingewerkte schuifdeur. Deze wordt in de ruimte tussen de binnen-en buitenmuur gewerkt. Door voor deze constructie te kiezen komt er ruimte vrij aan de muur en op de vloer. Je kunt deze ruimte dan benutten voor andere dingen zoals schilderijen en meubels.Voordat je kiest voor de ideale schuifdeuren of schuifdeursystemen voor je woning, zet duidelijk op een rijtje aan welke eisen je schuifdeur moet voldoen. Maar voor iedere behoefte is er een schuifdeur op maat te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.