UitgelichtVeiligheid

Slotenmaker nodig in Den Bosch

Hang- en sluitwerk

Slotenmaker Den Bosch is gespecialiseerd in het vervangen van sloten en sleutels. Den Bosch biedt een ruime keuze uit hang- en sluitwerk. Er is zelfs een aanbod voor mensen die een extra veilig hang- of sluitwerk wensen. Slotenmaker Den Bosch wenst de kans op inbraak zo klein mogelijk te maken. Het is zowel voor particulieren als voor bedrijven mogelijk om hem te contacteren. Buiten levering zorgt Den Bosch voor een correcte installatie. Als u in het bezit bent van teveel sloten, kan hij één sleutel ontwikkelen die past op al u sloten.

Inbraakbeveiliging

Slotenmaker Den Bosch levert sloten met het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dankzij dit keurmerk bent u van een goede kwaliteit verzekerd. Bij het professionele hang- en sluitwerk kan ook de juiste verlichting worden geregeld. Dankzij het totaalpakket van de inbraakbeveiliging krijgt u een mechanische beveiliging, waardoor de kans op inbraak wordt verkleint.

Deuren afhangen

Het afhangen van deuren vereist vakmanschap. Slotenmaker Den Bosch heeft vakmannen met jarenlange ervaring. Het bedrijf komt eerst de deuren meten zodat ze volledig op maat gemaakt zijn voor ze de deuren komen afhangen. Behalve de montage van de deur, is het ook mogelijk om slotenmaker Den Bosch meerpuntsluitingen te laten leveren en in te laten frezen.

Bekijk meer informatie op de website: http://www.deslotenmakerdenbosch.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *