BlogGastartikelen

Stucadoor Zoetermeer

Wat is een stucadoor?
Een stucadoor is de benaming voor een vakman die stucwerk aanbrengt. Dit stucwerk brengt de stucadoor uit Zoetermeer zorgvuldig aan op uw plafond of muur. Hierdoor wordt het oppervlak glad en ziet deze er weer als nieuw uit omdat het stucwerk er als een laagje overheen wordt aangebracht.

Wat zijn de werkzaamheden van een stucadoor?
Omdat uw stucadoor Zoetermeer de juiste gereedschappen beheerst kan deze de werkzaamheden op de juiste manier tot uitvoering brengen. Hij maakt onder andere gebruik van een raapbord. Dit is een gladde plaat waar hij de gipsspecie op neerlegt. Door middel van een houten spaan kan hij de gipsspecie aanbrengen op de muur of op het plafond. Daarna zal hij dit door middel van een gladde, houten of rubber bord mooi en gelijkmatig aanbrengen.

Wanneer heeft u een stucadoor nodig?
Voor het egaal maken van uw muren kan het inhuren van een professionele stucadoor erg verstandig zijn. Stucwerk aanbrengen lijkt simpel, maar is dit zeker niet. Zorg er dus altijd voor dat u een vakman inhuurt voor deze klus.

Een stucadoor uit Zoetermeer kan u ook helpen bij het restaureren van monumenten en andere reeds bestaande panden. De stucadoor kan deze netjes en uiterst zorgvuldig weer in de oude glorie herstellen.

Hebt u een klus, bel dan gerust. Dan zorgen wij voor de juiste persoon op de juiste plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *