Tips simpele make-over voor je slaapkamer

Make-over slaapkamer
Iedereen maakt het wel eens mee: je hebt een slaapkamer, maar je bent niet helemaal tevreden hoe het er uitziet. Je wilt graag je droomkamer realiseren. Alleen hoe doe je dat? Ben jij toe aan een “nieuwe” slaapkamer? Lees dan snel verder, want wij zetten de beste tips voor jou op een rijtje voor een simpele make-over.

Andere indeling

Voor je slaapkamer make-over is het niet nodig om allemaal nieuwe en dure meubels te kopen. Alleen al een andere indeling doet wonderen. Je kunt er voor kiezen om enkele accessoires of meubels weg te halen. Gooi het niet weg, maar breng het bijvoorbeeld naar de kringloop. Zo maak je iemand anders weer blij. Teken de indeling van je slaapkamer uit op papier. Zorg er voor dat je de grote meubels opmeet, zodat je zeker weet dat het gaat passen. Daarna is het tijd om de indeling te realiseren.

Slaapkamer, slaap

Behang

Met behang ziet je slaapkamer er meteen anders uit. Tegenwoordig is de keuze zo groot. Met fotobehang creëer je diepte, een patroonbehang zorgt voor meer kleur in een basic slaapkamer en kleurbehang zorgt voor warmte en sfeer.

Accessoires

Accessoires gebruiken is dé manier om de slaapkamer helemaal af te maken voor je make-over. Je kunt je eigen accessoires gebruiken, maar je kunt ook enkele nieuwe dingetjes halen. Heb je geen zin om veel geld uit te geven? Ga dan naar de rommelmarkt of de kringloop. Ga voor een nieuwe kleur gordijnen, zoek sfeerverlichting ( kerstverlichting) uit om je slaapkamer knus te maken of kussens voor op je bed. Niet alleen dat is mogelijk, maar ook fotolijstjes maakt jouw slaapkamer helemaal anders.

Kortom: je hoeft niet je hele kamer te verbouwen en alles weg te doen. Met je eigen meubels en eventueel met wat nieuwe accessoires of behang zorg je al voor een simpele make-over voor je slaapkamer. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *