BlogVeiligheid

Uw sloten vernieuwen

Gekwalificeerde slotenmakers zijn overal wel te vinden, vaak vertegenwoordigen ze diverse merken. Verdiep je eerst goed in je eigen situatie waarvoor je op zoek bent naar een slotenmaker. Het is belangrijk te weten of je een eenvoudig slot nodig hebt, er zijn namelijk ook duurdere sleutels met een pasje voor eventuele bijbestellingen. Wel dient rekening gehouden te worden met kosten en arbeidsloon van de slotenmaker.

Onze situatie

Zaterdagochtend 9.00 uur, mijn buurvrouw van de galerijflat belt me dat er politie aan de deur is.
De huurder had een achterstallige zaak bij de deurwaarder lopen, samen met een agent kwam hij de deur openmaken. Ik vroeg of ik ze aan de telefoon kon krijgen voor de reservesleutel.
Het was echter al te laat, met een kraak vloog de voordeur uit het slot, vertelde de bovenbuurvrouw.

De slotenmaker

Er zou een slotenmaker ingeschakeld worden dan kon de nota naar de verzekeringsmaatschappij gestuurd worden. Voor de klus in Rotterdam kwam een bedrijf uit Groningen (http://www.deslotenmakergroningen.nl). Ze hebben me zeer goed geholpen, maar de domper voor mij was sowieso al aanwezig. Het liefst voorkom je allerlei vormen van schade aan je woning.

Nieuw slot

Er werd een mooi nieuw slot geplaatst, waarbij ik nieuwe unieke sleutels kreeg. Het geheel werd een stuk veiliger dan het was. Echter valt er tegen een dergelijke situatie niets te doen. Naast dat ik een nieuw slot nodig had, heb ik ook het kozijn en de deur moeten vervangen. De schade is altijd groter dan je in eerste instantie bedenkt. Gelukkig hebben alle betrokken partijen me goed geholpen. De service van de slotenmakers was bovendien uitstekend. Ze hebben me namelijk nog wegwijs geholpen naar een bedrijf die mij verder kon helpen met de deur en het kozijn. Zeker een aanrader dit bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *