BlogGastartikelen

Waarom kiezen voor een dakkapel?

Waarom een dakkapel?

Wanneer u meer licht en ruimte op uw zolder wilt, kunt u kiezen voor een dakkapel. Er wordt dan een kapel geplaatst op uw dak.
Omdat er verschillende soorten zijn en daarom ook de prijzen variëren is het verstandig om u te oriënteren.

Soorten dakkapellen

Er zijn houten-, polyester Prefab- en kunststof dakkapellen, met elk hun eigen voordelen. Zo is de isolatie van een kunststof dakkapel beter dan die van een houten dakkapel, alsook de duurzaamheid van een kunststof dakkapel. Schilderen is bij een kunststof dakkapel dan weer zeer lastig. Iets waar een houten dakkapel zich wel goed voor leent. Een polyester Prefab dakkapel is een kant- en klaar dakkapel. Ook deze zijn van kunststof.

Prijzen

Afhankelijk van de breedte en hoogte, maar ook het soort dakkapel wat u geplaatst wilt hebben zijn er prijskaartjes aan te hangen.
Gemiddeld beginnen de prijzen van een houten dakkapel bij de 3000 Euro, terwijl de kunststof dakkapel gemiddeld bij 4000 Euro begint. Een kant- en klare polyester Prefab dakkapel begint gemiddeld vaak bij 4200 Euro. Uiteraard is dit bij ieder bedrijf verschillend. De duurzaamheid van een kunststof dakkapel zorgt er natuurlijk voor dat de dakkapel op langere termijn goedkoper uitvalt. U heeft er weinig onderhoud aan en de isolatie is zeer goed te noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *