Wanneer gebruik je een verreiker?

Verreiker

Een zware lading verplaatsen of op grote hoogte werken? Dan is het niet verkeerd om daar hulpmiddelen voor in te schakelen. Een verreiker is dan dan je beste partner. Doordat een verreiker kan uitschuiven, draaien of rijden is het een multifunctioneel voertuig geworden. Het is niet zonder reden dat verreikers erg populair zijn. De verreiker wordt al in veel verschillende branches gebruikt voor zowel buiten als binnen. Maar in welke situaties gebruik je nou eigenlijk een verreiker?

Wanneer overweeg je het gebruik van een verreiker

Er kunnen veel situaties voordoen waarbij het gebruik van een verreiker onvermijdelijk is. De machine beschikt over een uitschuifbare telescooparm die werkhoogtes tot wel 27,9 meter kan bereiken. De nieuwste verreikers kunnen al het dubbele hefvermogen realiseren. Daarom zijn dit veel gebruikte machines op bouwplaatsen en andere industriƫle omgevingen. Er zijn ook types waarbij het mogelijk is om de telescooparm te draaien. Het draaiende vermogen van de telescooparm zorgt ervoor dat er ook goederen verplaatst kunnen worden binnen de omgeving van de verreiker. Hierdoor hoeft de verreiker nauwelijks verplaatst te worden, dit werkt soepel en efficiƫnt. Wil je een verreiker huren? Kijk dan wat de mogelijkheden zijn.

Een verreiker met lange arm
Een verreiker met lange arm

Verschillende soorten ondergrond

Er zijn veel mogelijkheden binnen de verreikers. De verreikers voor buiten zijn voorzien van krachtige motoren met robuuste terreinbanden, waarmee de verreiker zich perfect staande houdt op onverharde ondergrond. Denk hierbij aan bouwplaatsen, kavels, weilanden en bermen. Er zijn ook meer wendbare schaarhoogwerkers die speciaal ontworpen zijn om binnen te werken. Deze schaarhoogwerkers zijn compact en voorzien van zowel dieselmotoren als elektrischer motoren. Binnen gebruik is dus ook mogelijk in veilige werkomgevingen. Een schaarhoogwerker huren hoeft niet duur te zijn, met het brede assortiment van Huur-verreiker.nl is voor iedere klus een passende machine.

Bij zwaar werk of goederen met veel gewicht

Verreikers hebben tegenwoordig een veel hoger hefvermogen dan vroeger. Het maximale hefvermogen van een schaarhoogwerker zonder verlening is 680 kilo. Bovendien is het hefvermogen van een verreiker vele malen groter dan die van een heftruck. De machines kunnen zowel op harde als onder verharder ondergrond gestabiliseerd worden waardoor veiligheid is gegarandeerd. Of het nou op ruw terrein is of een vlakke ondergrond, de verreikers van Huur-verreiker.nl kunnen het allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *