Interieur

Zijwaartse sectionaaldeuren: in veel situaties een uitkomst

Geplaatst

Bent u toe aan een nieuwe garagedeur? Neem dan zeker de zijwaartse garagedeur in overweging. Zijwaartse sectionaaldeuren zijn voor veel verschillende situaties een uitkomst. In dit artikel informeren wij u over de diverse toepassingsmogelijkheden van de zijwaartse sectionaaldeur.

Garagedeur en loopdeur in één

Met een zijwaartse garagedeur heeft u geen aparte loopdeur nodig, noch zult u de deur geheel moeten openen wanneer u deze lopend of met een fiets wilt gebruiken. Omdat de deur niet naar boven maar opzij opent, hoeft u de deur maar een klein stukje te openen om deze als loopdeur te kunnen gebruiken. Als dat geen voordeel is…

Geen rails of motor aan uw plafond

Een groot voordeel van de zijwaartse garagedeur is dat aan het plafond geen rails of motor hoeft te worden bevestigd. De deur draait niet naar boven weg, maar langs de zijkant van de garage. Dat zorgt ervoor dat u geen hoogte verliest, wat een uitkomst is met hoge auto’s en/of lage garages.

Handbediend of elektrisch

Een zijwaartse sectionaaldeur opent naar de zijkant in plaats van naar boven. Dankzij gekogellagerde wielen gaat het openen van de garagedeur soepel en eenvoudig. De zijwaartse sectionaaldeur kan desgewenst elektrisch worden uitgevoerd, maar ook de handbediende zijwaartse sectionaaldeur is absoluut een gebruiksvriendelijke keuze!

Juiste deur
Vind de juiste deur die past bij jouw interieur.

Onderhoudsvrij of van hout

Zijwaartse sectionaaldeuren kunt u naar wens en smaak laten produceren. U kunt kiezen uit een onderhoudsvrije, stalen garagedeur of een houten garagedeur in elke gewenste houtsoort. Wat bij u past is niet alleen afhankelijk van uw eigen stijl en smaak, maar hangt ook af van de toepassingen die u wenst. Zo kan een onderhoudsvrije zijwaartse garagedeur volledig worden geïsoleerd.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar voorbeelden of meer toepassingen van dit type garagedeur? Lees dan snel verder over zijwaartse garagedeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *