Gastartikelen

ZZP’ers voor uw verbouwing

Geplaatst

Misschien weet u dit nog niet, maar u kunt uw verbouwing door ZZP’ers laten doen. In de bouwsector zijn meer dan 100,000 ZZP’ers. Een recente ontwikkeling sinds de economische crisis is dat ZZP’ers die in de nieuwbouwsector werkten, zich meer op de particuliere markt hebben gericht. Sommige ZZP’ers bieden zich aan als een bouwteam met een contactpersoon. Dat is fijn voor u, zo heeft u contact met een persoon die alles coordineert van stukadoor en dakdekker tot loodgieter en electricien.

Een duidelijke offerte/overeenkomst met daarin alle afspraken is een goed begin van de klus. U maakt afspraken over de verwachte kosten, uren, materialen, transport, btw etc. Op diverse ZZP samenwerkingssites staan voorbeelden van leveringsvoorwaarden die u kunt aanpassen aan uw situatie. Bekijk deze voorwaarden goed voordat u met uw zzp’er(s) gaat overleggen, zo kunt u gericht met hen overleggen over de diverse aspecten van uw klus. Zo voorkomt u problemen als de verbouwing aan de gang is.

Bent u op zoek naar een ZZP bouw medewerker? Kijk dan eens op Klus-Link.nl voor het vinden van de geschikte ZZP’er. Diverse betrouwbare ZZP’ers staan overzichtelijk weergegeven voor u!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *